No to po długiej przerwie z ls-em powracam.Nowa mapa,nowe mody nowy zapał do gry. Rolnik(ja). Posiadam niewielkie gospodarstwo we wsi Boćkowo. Za dużo areałów i sprzętu też nie mam ale z czasem będę się rozwijać mam nadzieję. A tu przedstawiam fotki z koszenia rzepaku,który nie wymarzł(jak to w ls). No dobra.
Foty:
![]()
Kolejne foty po przerwie.. No u mnie już końcówka żniw..Jedyny we wsi co w ogóle zaczął i skończył:] No ale inni mają się brać jutro. Dzięki sąsiadowi robota poszła sprawnie..Wczesnym rankiem zaczęliśmy a koniec późnym wieczorem,czyli robota pełną parą:] Oczywiście było szybko i niezłe plony.Foty.Oceniać i komentować:]
![]()
Kolejny dzień zmagań ze zbożem.Dziś oficjalnie wszystko skoszone:} Zostało tylko sprasować i zwieść.. U mnie to już koniec żniw a sąsiedzi zaczynają:] Ciekawe czy u nich przejdzie to bezawaryjnie jak u mnie..I taki news ode mnie.. Sprzedaję 60.. Muszę zamienić na coś z turem..Niekoniecznie mocniejszego:] Nie długo nowe fotki nowy sprzęt.A teraz jak to się u mnie robi na wsi:]
![]()
Dzięki. A teraz kolejna porcja fotek.Raczej te taki zwykłe,tempawe bo to tylko prasowanko słomy.Nic wielkiego. I jak widać ostatni widok 60-tki... Sprzedana do sąsiada z deutzem. Ja kupuje coś słabszego,starszego,w gorszym stanie ale z turem.Na razie nie stać mnie na nic więcej.. Poczekam to i kupi się kombajn i lepszy ciągnik a tuyr się przyda bo kostkującą też sprzedaje.Za dużo roboty i ciężkie warunki...No a teraz co tam u mnie się robi
![]()